Utrecht Science Park, middag/avond fotoworkshop 

Doelgroep

Geen specifieke eisen. Voor degenen die de basisinstelling van de camera kennen en dat kunnen ook toepassen; voor de creatieveling, architectuur- en landschapsfotografen. Tijdens deze workshop bent u geheel vrij om uw eigen techniek toe te passen en om uw eigen tempo te bepalen. Als u het dubbele belichting leuk vindt of wilt u praktische tips van mij: geen probleem. Wilt u dubbele belichtingen leren toepassen: helaas is dit een behoorlijk proces, dus het is niet tijdens een workshop te leren. 

Kosten

€ 44 p.p.

Datums en tijden:

Zaterdag, 3 november 2018: 15.30 tot 19.00 uur

Zaterdag, 1 december: 15.30 tot 19.00 uur

Aantal deelnemers

min 4 max 8

Wandelafstand

2,5 - 3,5 km

Benodigdheden

Uw camera en toebehoren, groothoek lens, statief, goede wandelschoenen en kleding, dat aangepast is aan het weer, zaklampje/lichtje. Eventueel filters (ND, Stoppers, Polarisatie etc.).

Ontmoetingsplaats

Bushalte UMC vanaf de stad

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid met het OV: vanaf Utrecht Centraal bus 28 (perron G1). Reistijd: +/- 25 minuten. Met de auto (betaald, € 4,69): parkeren bij P + R De Uithof. Neem vanuit Utrecht de A28, en volg de borden richting De Uithof / UMC. Neem vanuit Amersfoort de A28 en volg de borden richting De Uithof / UMC. Afslaan bij afrit nummer 2. In De Uithof kiest men de bestemming Uppsalalaan, dat is de eerste weg rechts. Volg borden: P + R De Uithof.



De Utrecht Science Park (USP) is een vestigingsplaats van vele innovatieve bedrijven en biedt onderdak voor de Universiteit van Utrecht. De beroemde faculteit van de Dierengeneeskunde is ook hier gevestigd. De USP is een van mijn favoriete plekken in Utrecht: een klein stadje dat voortdurend aan het veranderen is, zeer fascinerend qua architectuur en het ligt tussen prachtige natuurgebieden (onder andere Amelisweerd en Landgoed Oostbroek). Het is een voorrecht dat ik in zo'n bruisend en inspirerend plek mag werken in mijn dagelijkse leven. De fietstocht van Zeist naar de USP via de Bisschopsweg is aards paradijs, zeker in de herfst en in de lente met de schitterende zons- opkomsten en ondergangen. De silhouetten van de gebouwen in de achtergrond zijn fascinerende contrasten tussen natuur en top architectuur.
Het Princess Maxima Centrum, de nieuwe (vertraagde) tramlijn, het Genmab Research Centrum, het Nutricia Research Center, Casa Confetti, Johanna, De Bischoppen?
Dit zijn allemaal duurzame gebouwen met fantastisch architectuur.
In dit 3,5 uur durende fotosessie heeft u de mogelijkheid om ze allemaal te zien krijgen en ze te fotograferen.

Over ingewikkelde instellingen van een digitale camera kunt u bij mij niet terecht aangezien ik geen ervaring met ze heb. Vragen over compositie, techniek en gebruik van lenzen/filters help ik u graag. Ik zal, waar het kan, met u mee fotograferen.  

Wellicht tot ziens!

Met vriendelijke groeten,

Zoltán Pásztor


dhr  / mevr




* = verplicht veld